Over mij

 

Wat ik het liefste doe is mensen begeleiden in hun bewustwordingsproces. 

Het geven van een massage is een hele mooie manier om een bewustwordingsproces in werking te zetten. Mijn drijfveer om dit te kunnen doen komt voort uit mijn eigen ervaringen.

 

Een groot deel van mijn leven ben ik al bezig met (mijn eigen) bewustwordingsprocessen. Hiervoor heb ik diverse hbo-opleidingen gevolgd die geholpen hebben tot diepere inzichten. O.a. de opleiding tot energetisch therapeut, de opleiding integrale massage  en holistische massage bij "Positive Touch" hebben hiertoe bijgedragen. 

 

Ik heb in deze jaren mijn eigen visie ontwikkeld. Mijn visie is dat we in de huidige maatschappij te weinig stil staan om te luisteren naar onze eigen hartverlangens. We zijn vooral gericht op de buitenwereld. Vanuit innerlijke leegte zoeken we naar afleiding, liefde en geluk in de buitenwereld. We komen daardoor verder af te staan van onze eigen hartverlangens. Wanneer we bewustwording creëren en geluk, liefde en de kracht in ons zelf gaan ervaren worden we een betere versie van onszelf en kunnen we zijn wie we werkelijk zijn.

 

Holistische massages hebben mij de afgelopen jaren zelf ook veel inzichten gegeven. Mijn positieve ervaringen wil ik anderen ook graag laten ervaren. Ik nodig je uit om dit zelf te komen ontdekken!

 

De massage die ik aanbied zijn holistische massages waarbij ik altijd diverse massage technieken toepas die op dat moment nodig zijn. 

De sessies vinden plaats in mijn eigen praktijkruimte aan de Lagestraat 17 in Dieren.

 

Warme groet,

Marleen