De afgelopen jaren diverse massages mogen ontvangen, ontspanning, sport en lomi lomi. Nu bij Marleen een holistische massage mogen ondergaan. Vooraf wist ik niet wat mij te wachten stond. Na een warm welkom begon Marleen met mij te praten hoe het met mij ging en of er thema's waren welke er momenteel in mijn leven speelde. Ik zat niet zo lekker in mijn vel. 
 
Na het gesprek, startte de massage. Marleen heeft rust, mooie strijkingen en laat je ontspannen. Zij gaat opzoek naar de knelpunten in je lijf. Bij mij 2 duidelijke punten waarbij ze stil stond en mij liet voelen waar mijn echte (opgehoopte) pijn zat. Eindelijk kwam ik vanuit mijn hoofd bij mijn gevoel en kon ik woorden geven aan mijn pijn/verdriet. Het mocht er zijn en luchtte erna op.
 
Dankzij Marleen heb ik mooie inzichten gekregen en heeft zij mij meer in mijn lijf gebracht en laten voelen. Hierdoor is er meer rust in mij ontstaan.
 
Mooi te ervaren hoe je door massage en gesprek tijdens de massage bij je letterlijke knelpunten komt. Marleen weet je hier heel goed in te begeleiden. Zorgt voor rust maar ook zeker voor diepgang.
Ervaren als prettige maar ook intense behandeling. Als je dichter bij jezelf wil komen, raad ik je deze behandeling zeker aan.
 
Groet, E

 

 

Commentaren: 0